Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Sønderborg

Kontinentalsenge

Filter
Kategorier
Pris
Brands
 

Kontinentalsenge

Kontinentalsenge er opbygget af tre madraslag, som giver en super ligge komfort og moderne udtryk. Samtidig slipper man for det, ikke altid så populære mellemrum mellem sengene, som du oplever i andre sengeversioner. Du kan læse mere om kontinentalsengens opbygning, samt hvorfor det kan være en rigtig god idé, at vælge en kontinentalseng når du skal vælge ny seng. 

Vores kontinental senge er opbygget af tre madras lag. Det nederste lag består af en boxmadras, som i de fleste modeller er bygget op omkring enten fjedre eller komfortskum. Over bunden finder du springmadrassen, som er sengens komfortlag. Springmadrassen afgør hvor fast sengen er. Øverst placeres en topmadras i enten latex, celsius (trykaflastende) eller komfortskum, der er med til at gøre din seng ekstra komfortabel. således du oplever den perfekte komfort.


Continentalsenge  er over de seneste par år blevet meget populære herhjemme. Grunden til deres popularitet er, at de er lækre at se på, har en enorm god sovekomfort og så har sengen en højde, der gør det nemt at lægge sig i sengen. I vores sortiment finder du continentalsenge i 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200 og 180 x 200 cm. Vil du gerne have et continentalsenge tilbud? Så finder du continentalsenge til billige konkurrencedygtige priser hos os. 
 

Hvilken kontinentalseng passer til dig?

Er du på udkig efter en mindre kontinentalseng på 90 x 200, 120 x 200 eller 140 x 200 cm? Eller søger du en større continentalseng på 160 x 200 eller 180 x 200 cm? Så få et godt kontinentalseng tilbud hos os. Vi finder den seng, der matcher dit budget. Så er budgettet lavt, og vil du gerne have en continentalseng billig, eller har du et lidt større budget og ønsker blot et godt kontinentalseng tilbud, så har vi sengen til dig. 

 

Stort udvalg af continentalsenge

Vi har continental senge fra mange af de kendte producenter inden for branchen, og der er stor chance for, at du kan finde et godt kontinental senge tilbud hos os. Vi sælger bl.a. continental senge til billige priser fra mærkerne MONACO, SUPREME, LAPUR, XCELLENT, MOMENT, UNIQUE, JENSEN mm. Vi har bl.a. kontinental senge i 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200 og 180 x 200 cm fra disse mærker. 
 

Kan jeg købe en kontinental seng billig på webshoppen?

Ja! Vi har kontinentalsenge i 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200 og 180 x 200 cm i forskellige prisklasser på vores webshop. Du kan derfor roligt tage et kig på vores udvalg, hvis du vil have et godt continentalseng tilbud. Hvis du finder en kontinental seng til en billig pris, som du ønsker yderligere informationer om, kan du altid rette henvendelse til en af vores butikker. Vores medarbejdere hjælper dig gerne. 
 

Få en continental seng med den rette hårdhed

Det kan være meget svært selv at vurdere, hvilken hårdhed, ens nye seng skal have. Mange har det med at vælge en seng, der er for blød, hvilket kan resultere i rygproblemer. Kom derfor meget gerne ind i vores forretninger og få en professionel vurdering af, hvilken hårdhed, du skal have og få i samme ombæring et godt continental seng tilbud. Du kan finde en kontinental seng i målene 90 x 200, 120 x 200, 140 x 200, 160 x 200 og 180 x 200 cm i vores butikker. 


Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng der er bygget op i tre lag. Nederst finder man boxmadrassen, i midten en springmadras og øverst en topmadrassen.
  • Boxmadras
  • Madras
  • Topmadras
De tre lag skaber en støttende og yderst komfortabel seng. Kontinentalsengens store popularitet skyldes også at de tre komfortlag også giver en forholdsvis høj seng med en yderst behagelig udstigingshøjde. En kontinentalseng er seng der syner af noget i rummet og bidrager med et eksklusivt look til din indretning. Nogle af vores continentalsenge har heldækkende betræk, så sengen fremstår som en stor madras. Kombinerer du sengen med en matchene sengegavl har du mulighed for at skabe en yderst behagelig og komfortabel opholdsplads hvor du kan se tv, læse eller bare slappe af.


Valg af madras

Skal man vælge en madras med medium fasthed eller ekstra fasthed? Valget af madras til din seng er naturligvis et spørgsmål og personlige præferencer. Når du vælger bør man som tommelfingerregel også skele til hvor meget man vejer. Vejer man f.eks. under 75 kg vil komforten ofte være størst ved valg af madras med medium fasthed.
  • Personlige krav
  • Test
  • Stilling
  • Nak, ryg og skuldre
  • Pude og madras
Det er væsentligt at tage personlige hensyn, hvis du f.eks. har ryk eller nakke problemer. Så kan man tage højde for dette. Vi anbefaler altid at man tester sengene først, derfor anbefaler vi at kommer forbi den lokale Danbo og tager stilling til om det føles komfortabelt at ligge i sengen. Når du tester sengen skal du huske at du har ofte har forskellige sovestillinger. Sengen skal naturligvis matche den stilling du oftest sover i. Nakke, skuldre og ryk skal helst ligge i en lige stilling, især når du ligger på siden som de fleste gør. Endeligt er det afgørende hvilken type pude du benytter - pude og madras skal meget gerne passe sammen og du bør derfor prøve både med høj og lav pude.


Vi står altid klar til at rådgive om den helt rigtige madras til din seng - besøg din lokale Danbomøbler og lad os hjælpe med at finde den optimale seng der passer netop dine præferencer og din krop.

Kvalitets madrasser

De rigtigt gode kvalitetssenge vil ofte være udstyret med vendbare madrasser. Når du vender madrassen vil du forlænge dens levetid og samtidigt sikre at komforten bibeholdes også når sengen bliver ældre. Ved at vende din madras et par gange om året, vil du hele tiden sikre at madrassen er jævn og komforten i top. Ønsker du et godt kontinentalseng tilbud, så finder du helt sikker de bedste tilbud og den bedste rådgivning her hos Danbo og du behøver ikke vente til udsalg - vi er altid klar til at handle. Uanset om du søger en billig seng eller er på jagt efter en seng af høj kvalitet så lad os hjælpe dig med at få det bedste tilbud i forhold til dine behov. Besøg os i en af vores mange lokale butikker.
 
Beskrivelse

Henter...