Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Sønderborg

Stole

Filter
Kategorier
Pris
Brands
 

Stole

Stole i mange forskellige modeller og design. Materialer og farver, der er rigtig mange muligheder for at finde inspiration hos Danbo Møbler, til hvordan din nye spisestuestol skal se ud. Skal din nye stol være i træ eller formstøbt plast? Skal den have armlæn eller være i et klassisk eller smart design?

Vi har spisestuestole med stof eller læder i alle afskygninger og lige så mange farver, da vi mener der skal være noget for enhver smag og stilart. Lad os hjælpe dig med at finde netop den spisestuestol, der passer dig bedst hos Danbo.
 

Spisebordsstole i mange modeller, materialer og farver


Skal det være en spisebordsstol i træ eller plast? Skal dine nye spisebordsstole være hvide, have læder- eller stofsæde? Med eller uden armlæn eller skal det bare være en billig skalstol? Vi har spisebordsstolen til dit hjem.

Spisebordsstole i læder er smarte og praktiske - de er nemme at tørre af, hvis der bliver spildt på dem. Plastikstole er ligeledes også nemmere at holde ved lige, end hvis hele stolen er betrukket med stof. Alt efter hvad jeres behov er, er der en stol hos Danbo, som vil passe til jeres spisebord.
 

Stole i bøg og eg


Vi har stole i træ. Se f.eks. vores udvalg af stole i træsorterne eg og bøg, og i mange forskellige udformninger. Se udvalget af stole til spisebordet fra Danbo Møbler her på siden og gå på jagt efter dine nye spisebordsstole i eg, bøg m.v. her på siden. Det er også her, du finder smarte bænke og barstole til spisestuen eller køkkenet, og ofte vil du blandt vores sortiment selv om vi ikke har udsalg kunne finde nogle rigtigt attraktive tilbud.
 

Find de rigtige stole


Det er vigtigt at finde den helt rigtige stol både i design, der matcher jeres spisebord, men også type, da man ofte er samlet omkring spisebordet i mange timer, og derfor sidder længe på spisebordsstolen. Kom evt. på besøg i den nærmeste Danbo butik, og prøv det store udvalg af spisestuestole. Vi er klar med hjælp og rådgivning.

Her kan I selv prøve at sidde på stolene og vurdere, om det lige præcis er dem, I skal sidde med venner og familie på, når I nyder et godt måltid mad. På en spisestuestol kan vi nemlig godt ende med at bruge en del tid, hvis aftensmaden trækker ud i en god snak. Her kan det være rigtig skønt at have noget ordentligt at sidde på.
 

Med armlæn


Er du en af dem, der foretrækker spisestole med armlæn? Flere og flere producenter er begyndt at producere stole uden armlæn, men hos Danbo Møbler kan du stadig finde billige spisestuestole med armlæn. I vores sortiment finder du flere forskellige modeller af spisebordsstole med armlæn i materialerne læder, læder look, træ, egetræ, bøg og metal. Leder du efter stole med høj ryg, finder du et væld af muligheder i forhold til ryggens højde i vores sortiment.
 

Billige stole til spisebord


At investere i nye spisebordsstole kan ofte være en dyr investering. Det mener vi dog ikke, det behøver at være. Vi har derfor hos Danbo Møbler et stort udvalg af billige spisebordsstole med armlæn og uden armlæn i forskellige prisklasser. Billige spisestuestole er ikke nødvendigvis lig med dårlig kvalitet.

Vi ønsker kun at sælge produkter i en høj kvalitet, så alle vores stole med armlæn og uden armlæn er produceret i kvalitetsmaterialer, der kan holde i mange år. Endeligt er I naturligvis altid velkommen til at benytte vores superattraktive tilbud, når vi har udsalg.

Vores store og alsidige sortiment byder på mange forskellige stole, som også er i mange forskellige prisklasser. Alt efter hvad jeres behov er lige nu, kan det være med til at bestemme, hvordan jeres spisebordsstole skal se ud.
 

Køb online


Det er nemt og hurtigt at købe spisebordsstole på vores webshop. Du skal blot vælge den stol, der falder i din smag og derefter bestille det antal stole, som du ønsker. Når du har foretaget din bestilling, kontakter vores medarbejdere dig og informerer dig om leveringstidspunktet for dine stole. Så hvis du har fundet de stole med armlæn eller uden, som du søger, så tøv ikke med at foretage en bestilling. Det er også overskueligt at se vores udsalg på spisestole online.
 

Kom og test


Spisestolen er et af de møbler, hvori vi bruger mest tid. Derfor er det god ide at teste de nye spisestuestole, før du køber dem. Allerhelst bør du teste dem sammen med dit spisebord, således at bordhøjde og sædehøjde giver en god spisestilling.

Når du kigger forbi en af vores butikker, kan du nemmere få en god fornemmelse af, hvordan de forskellige stole er at sidde i. Har du allerede et dejligt spisebord derhjemme, kan du med fordel tage målene på det med ud i en af vores butikker, så du kan vurdere, om dine drømmestole passer til spisebordet i højden og bredden.
 

Indretning


Der findes mange spændende muligheder for at sætte præg på din indretning, når du skal købe nye stole til dit spisebord. Du kan f.eks. mikse spisebordsstole i forskellige farver, designs og stile. Blot en stol i anderledes farve og stil kan ændre stemningen omkring spisebordet markant. Hvis du går efter modeller med hynder eller stole i naturmaterialer og eller varme nuancer, vil du bidrage med en hyggelig stemning. Kom ned og få råd og vejledning hos Danbo samt hør mere om udsalg på spisebordsstole.

Er I på udkig efter spisestole, der vil være god til børn? Spisestole til børn behøves ikke nødvendigvis være en typisk børnestol. Når børnene bliver lidt ældre både kan og vil de gerne sidde på en stol, der ligesom dem, de voksne sidder på. Derfor kan I også sagtens finde et bredt udvalg af spisestuestole, som passer til børn her. Skal de være lette at tørre af, og skal selve stolen være nem at rengøre? Måske er farven på stolen også en faktor. Gå på opdagelse her på siden.
 

Få hjælp


Vi hjælper dig gerne. Find kontaktoplysninger på din nærmeste Danbo Møbler butik her på siden, og kontakt os enten telefonisk eller via mail med dit spørgsmål. Hvis du ønsker yderligere oplysninger omkring nogle bestemte spisebordsstole, så besvarer vi også gerne dem. Vi har regelmæssigt udsalg på stole.
 

Find flotte stole til spisestuen


Hvor skal stolene stå henne? Er det spisebordsstole til spisebordet i køkkenet? Eller står spisebordet i stuen? Måske har I en spisestue. Alt efter hvor spiseområdet er, kan det være, der er forskellige ønsker og krav til spisebordsstolene.

Skal det være fine og flotte spisestuestole? Måske skal de være praktiske med småbørn i familien. Eller måske skal de bare være lige præcis det, der passer til jeres stil.

Her på siden får du overblikket over det store og omfattende udvalg af alverdens spisebordsstole, vi har. For at se alle stolene, skal du vælge en by, hvorefter du kan se lige præcis det udvalg, vi har i den pågældende by.
Beskrivelse

Henter...